Informatie over maatschoenen.

Expertisecentrum in hoogcomplexe schoentechnische oplossingen.

U zocht op maatschoenen.
Wilt u meer informatie over maatschoenen? Wij staan u graag te woord en adviseren u waar nodig. Bel ons via 030-7600494030-7600494030-7600494 of vul onderstaand contactformulier in.

Orthopedisch schoenmaker Utrecht schoentechniek
Al ruim 10 jaar helpen wij kinderen en volwassenen met voet-, en loop problemen. Vanuit een kleine pand in Utrecht is ons bedrijf uitgegroeid tot het expertisecentrum voor voet- en loopklachten. Met een unieke specialisatie in hoog complexe schoentechnische oplossingen voor complexe problematiek.

Wij geloven we nog altijd dat echte vakspecialisten nodig zijn om de kwaliteit van onze producten en dienstverlening te kunnen waarborgen en hebben wij het vakmanschap nooit uit het oog verloren.

Gekwalificeerde medewerkers
Onze medewerkers zijn betrokken, zowel bij het bedrijf als met u. Het team van orthopedisch schoentechnici is opgeleid tot deskundig specialist en zoeken samen met u naar de juiste schoenoplossing. Neem gerust contact met ons op voor advies over maatschoenen.

Service die bij u past.

Het verlenen van goede service en nazorg is een kernwaarde. Hier geven wij invulling aan door geduld, informatieverstrekking, advies en het soepel afhandelen van aanpassingen en correcties. Stel gerust al uw vragen over maatschoenen, onze schoentechnici beantwoorden ze graag.