Informatie over schoenen type b (osb).

Expertisecentrum in hoogcomplexe schoentechnische oplossingen.

Schoenen speciaal gemaakt voor u.
Orthopedische schoenen in B-uitvoering worden in serie vervaardigd door een beperkt aantal producenten. Deze schoenen bestellen wij vanuit de catalogus van de producent op basis van maatvoering, functionele eisen en cosmetische voorkeuren van de client.

Niet alleen schoenen type b (osb).
Met onze brede ervaring nemen wij elk voetprobleem vakkundig onder handen: van schoenen type B (OSB) tot de vervaardiging van orthopedische schoenen, orthopedische voorzieningen aan confectieschoenen, voorlopig orthopedische schoenen en orthopedische steunzolen.

Gekwalificeerde medewerkers
Onze medewerkers zijn betrokken, zowel bij het bedrijf als met u. Het team van orthopedisch schoentechnici is opgeleid tot deskundig specialist en zoeken samen met u naar de juiste schoenoplossing. Neem gerust contact met ons op voor advies over schoenen type b (osb).

Service die bij u past.

Het verlenen van goede service en nazorg is een kernwaarde. Hier geven wij invulling aan door geduld, informatieverstrekking, advies en het soepel afhandelen van aanpassingen en correcties. Stel gerust al uw vragen over schoenen type b (osb), onze schoentechnici beantwoorden ze graag.