Informatie over voorz. confectieschoen (ovac).

Expertisecentrum in hoogcomplexe schoentechnische oplossingen.

Schoenen speciaal gemaakt voor u.
Orthopedische voorzieningen aan confectieschoenen’ houdt in dat bijvoorbeeld een zoolverhoging of een afwikkelvoorziening wordt aangebracht op door u zelf gekochte schoenen. Door middel van orthopedische voorzieningen in of aan uw schoenen is het mogelijk om bepaalde loop- en voetklachten (verder) te verminderen.

Niet alleen voorz. confectieschoen (ovac).
Met onze brede ervaring nemen wij elk voetprobleem vakkundig onder handen: van schoenen type A (OSA) tot de vervaardiging van orthopedische schoenen, orthopedische voorzieningen aan confectieschoenen, voorlopig orthopedische schoenen en orthopedische steunzolen.

Gekwalificeerde medewerkers
Onze medewerkers zijn betrokken, zowel bij het bedrijf als met u. Het team van orthopedisch schoentechnici is opgeleid tot deskundig specialist en zoeken samen met u naar de juiste schoenoplossing. Neem gerust contact met ons op voor advies over voorz. confectieschoen (ovac).

Service die bij u past.

Het verlenen van goede service en nazorg is een kernwaarde. Hier geven wij invulling aan door geduld, informatieverstrekking, advies en het soepel afhandelen van aanpassingen en correcties. Stel gerust al uw vragen over voorz. confectieschoen (ovac), onze schoentechnici beantwoorden ze graag.