U zocht op orthopedischschoenmaker-ammerzoden.

Orthopedisch Schoenmaker Utrecht helpt u ook met orthopedischschoenmaker-ammerzoden

Over Orthopedisch Schoenmaker Utrecht
Orthopedisch Schoenmaker Utrecht wordt al meer dan 10 jaar gezien als de orthopedisch specialist in Nederland, met de hoofdvestiging in het hart van Nederland, in Abcoude. Met een hecht, ervaren en enthousiast team zorgen wij ervoor dat u weer prettig kunt lopen. Welk voetprobleem u ook heeft.

Elke voet en elke klacht is anders, maar ook ieder mens en wens is anders. Standaardwerk bestaat bij ons daarom niet. Ons doel is om u blij de deur uit zien lopen.

Experts in schoentechniek, passie en voetzorg.
Met onze schoenen kunt beter omgaan uw beperking of een lichamelijk probleem. De speciale schoenen moeten goed helpen, maar ze moeten ook zo mooi mogelijk zijn. Wij denken hier allebei aan. We werken van begin tot eind aan het product waardoor we de kwaliteit goed in de gaten houden.

Kwaliteit voor iedereen.
Ons familiebedrijf kenmerkt zich door excellente service. Tijd en aandacht voor onze clienten staat bij ons hoog in het vaandel, daarom staan wij altijd klaar om vragen te beantwoorden en zorgen we voor gedegen nazorg.

Contact opnemen over orthopedischschoenmaker-ammerzoden
Via onderstaand formulier maakt u snel en gemakkelijk een afspraak met een van onze orthopedisch schoentechnici. Het team van Orthopedisch Schoenmaker Utrecht staat u graag bij en is u graag van dienst. Schroom niet om te bellen of om een e-mail te sturen.

Werkwijze Orthopedisch Schoenmaker Utrecht

  1. Tijdens de eerste afspraak wordt bepaald welke voorziening het beste aansluit bij uw specifieke problemen. Hiernaast wordt de stand van uw voeten gecontroleerd en wordt er een gipsafdruk gemaakt.
  2. De schoenmaker bespreekt met u welke mogelijkheden er zijn mbt. de hoogte van de schacht, veters of ritsen. Met die mogelijkheden in het achterhoofd wordt u gevraagd om na te denken over soort schoenen (sportief, gekleed, trendy) en kleur.
  3. Daarna wordt in onze werkplaats door ons team een leest en doorzichtige passchoen gemaakt.
  4. Met u wordt een afspraak gemaakt voor een ‘foliepas’. Op de doorzichtige schoen worden eventuele wijzigingen aangetekend. Tijdens deze afspraak geeft u uw wensen aan mbt. het model, kleur en leersoort.
  5. Nu begint het daadwerkelijke productieproces. De schoenmaker maakt het definitieve ontwerp en tekent dit op de mal en de leest aan. Vervolgens worden uw schoenen gemaakt. Dit proces neemt ongeveer 8 tot 10 weken weken in beslag.