Over Orthopedisch Schoenmaker Utrecht

Orthopedisch Schoenmaker Utrecht is het portaal voor hoogcomplexe schoentechnische oplossingen. Wij zorgen voor de perfecte schoenen op maat...

Een frisse blik.
Vanuit een klein pand in Utrecht is ons bedrijf uitgegroeid tot het expertisecentrum voor voet- en loopklachten in Nederland met een persoonlijk karakter.

Inmiddels hebben wij bijzonder fraaie resultaten geboekt met ons jonge en innovatieve team, dat passie en betrokkenheid uitstraalt en voortdurend klaar staat voor onze cliënt. We zijn gegroeid als bedrijf, niet alleen in omvang, maar vooral óók op het terrein van de ontwikkeling van voorzieningen en de persoonlijke benadering.

Erkend leverancier
Wij zijn een erkend leverancier volgens de erkenningsregeling van de SEMH (stichting erkenningsregeling voor leveranciers van medische hulpmiddelen), die in onze branche van kracht is.

Deze erkenning maakt het mogelijk om de betere leverancier van medische hulpmiddelen te herkennen. De door de SEMH erkende leverancier levert hoogwaardige kwaliteit en is een professional die door opleiding en ervaring precies weet hoe te handelen. Dit houdt in dat kwaliteit en service in ons hele bedrijf centraal staan.

Direct contact.
Bel tijdens kantoortijden 030-7600494030-7600494030-7600494 en vraag naar een orienterend gesprek, vul het contactformulier onderaan deze pagina in of stuur een e-mail naar info@orthopedischschoenmakerutrecht.nl met daarin vermelding van uw telefoonnummer.

NVOS Orthobanda semh Erkend Leverancier

Onze werkwijze

  1. Tijdens de eerste afspraak wordt bepaald welke voorziening het beste aansluit bij uw specifieke problemen. Hiernaast wordt de stand van uw voeten gecontroleerd en wordt er een gipsafdruk gemaakt.
  2. De schoenmaker bespreekt met u welke mogelijkheden er zijn met betrekking tot de hoogte van de schacht, veters of ritsen. Met die mogelijkheden in het achterhoofd wordt u gevraagd om na te denken over soort schoenen (sportief, gekleed, trendy) en kleur.
  3. Daarna wordt in onze werkplaats door ons team een leest en doorzichtige passchoen gemaakt.
  4. Met u wordt een afspraak gemaakt voor een ‘foliepas’. Op de doorzichtige schoen worden eventuele wijzigingen aangetekend. Tijdens deze afspraak geeft u uw wensen aan met betrekking tot het model, kleur en leersoort.
  5. Nu begint het daadwerkelijke productieproces. De schoenmaker maakt het definitieve ontwerp en tekent dit op de mal en de leest aan. Vervolgens worden uw schoenen gemaakt. Dit proces neemt ongeveer 8 tot 10 weken weken in beslag.