Aangepast schoeisel Zevenhoven

Orthopedisch Schoenmaker Utrecht is het adres voor aangepast schoeisel.

Onze schoentechnici helpen u graag
Onze schoentechnici weten hoe vervelend voetproblemen kunnen. Ze besteden zorgvuldig aandacht aan uw voetwensen en geven gericht advies. We hebben tijd en aandacht voor onze clienten en staan altijd klaar om vragen te beantwoorden.

Wij vinden al uw problemen, groot en klein, even belangrijk. Orthopedisch Schoenmaker Utrecht is een betrokken en kundige vakman die elk vraagstuk professioneel en gedegen benadert.

Wat wij doen
Wij denken met u mee, en u kunt van ons een eerlijk en helder advies verwachten. Onze orthopedisch schoenmakers zijn praktisch ingesteld, en samen met u zorgen wij voor een duurzame oplossing voor aangepast schoeisel. We volgen de techniek daarbij op de voet.

Heeft u problemen met uw voeten of voetbelasting? Wij adviseren u graag!
Bel ons tijdens kantooruren via 030-7600494030-7600494030-7600494 voor persoonlijk advies of gebruik onderstaand contactformulier zodat wij contact met u op kunnen nemen.

Specialist in aangepast schoeisel
Wij ontwerpen en maken exclusieve orthopedische schoenoplossingen voor heel Nederland dus ook voor mensen uit Zevenhoven. Vanuit onze spreekuurlokaties realiseren wij samen met u de ideale schoen(en) die voldoen aan uw wensen en eisen en past bij uw voetproblematiek.

Vanuit Zevenhoven kunt u ook voor aangepast schoeisel terecht op onze spreekuurlocaties in:
Amsterdam, Leersum, Almere en Hilversum.

Voettechniek in Zevenhoven: anno 2005

Elke schoentechnicus werkt oplossingsgericht en spreekt duidelijke taal. Vanuit Abcoude helpen wij dagelijks vele kinderen en volwassenen in Zevenhoven en daarbuiten.

​​​​Orthopedische en semi-orthopedische schoenen zijn niet een kwestie van kopen en weglopen. Dit geldt ook voor de andere orthopedische producten zoals: orthopedische voorzieningen aan confectieschoenen, orthopedische werkschoenen of orthopedische sportschoenen.